Bilde av Hurghadaområdet

Hurghadaområdet

Hurghadaområdet er det største og mest kjente reisemålet ved Rødehavet i Egypt. Dette er et moderne og vel tilrettelagt reisemål med flotte hoteller, nydelig badevann og førsteklasses snorkling og dykking. Ved siden av å ha flotte hoteller og vakre strender fungerer Hurghada gjerne som en inngangsport til å oppleve deler av den rike kulturen som er en stor del av landet Egypt. Klimaet er stabilt hele året.

Sol, bad og vakre strender

Strendene i Hurghadaområdet er en drøm av myk sand og badevannet er fristende krystallklart. For alle som er nysgjerrig på livet under havoverflaten er Rødehavet et paradis. Det spiller ingen rolle om du ikke har snorklet før. Hurghada har et bredt tilbud av opplevelser for snorkling og dykking, og det er lett å finne noe som passer for deg uansett om du er nysgjerrig nybegynner eller erfaren dykker.

Fine hoteller og luksus resorter

Hurghadaområdet har et godt tilbud av svært bra hoteller. Mange av disse er resorter i luksus-klassen som tilbyr all inclusive, og de har gjerne en privat strand og flere bassengområder. SPA-anlegg og flere restauranter å velge blant som serverer både lokal mat og internasjonal fine dining.

Markeder, shopping og uteliv

Selv om feriefølelsen og hotellivet er en stor del av opplevelsen i Hurghadaområdet har byen også sitt ekte dagligdagse liv med lokal stemning, folkeliv, butikker og markeder. Husk at det å handle er en aktiv prosess hvor man diskuterer og pruter og diskuterer litt til. Det kan virke både intenst og høylytt, men det er en del av kulturenn og nærmest å regne som en egen kunstart. I området El Dahar vil du oppleve det ekte hverdagslivet, og et besøk på grønsaksmarkedet her er en opplevelse i seg selv.

I den nye marinaen er stemningen mer avslappet. Her er det bilfritt og det er hyggelig å rusle langs havnen og titte på de fine båtene. Dette er også et område med hyggelige restauranter og trendy kafée.

Utflukter

Å være på ferie i Hurghadaområdet er en fin mulighet til å oppleve mer av det spennende landet Egypt. Det er f.eks. mulig å reise på dagstur til Luxor hvor du kan besøke gamle templer og faraoenes gravplasser. Eller hva med å bli med på ørkensafari hvor du opplever det robuste men samtidig vakre landskapet. Disse utfluktene inkluderer ofte både kamelridning og besøk i beduinlandsbyer.

Søk etter reiser til Hurghadaområdet

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Hurghadaområdet:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 24°C 13°C 23.2°C
Februar 25°C 13°C 22.4°C
Mars 25°C 13°C 22.4°C
April 29°C 17°C 23.1°C
Mai 33°C 24°C 24.9°C
Juni 37°C 26°C 26.6°C
Juli 38°C 26°C 28.3°C
August 38°C 26°C 29.1°C
September 34°C 26°C 28°C
Oktober 30°C 22°C 27.4°C
November 28°C 18°C 26.4°C
Desember 23°C 15°C 24.6°C

Prognose for Hurghadaområdet:

Fly + Hotell

Hurghada ★★★ 7n 3 596,-
Soma Bay ★★★★ 7n 4 432,-
Makadi Bay ★★★★ 7n 4 544,-
Port Safaga ★★★★ 7n 5 649,-
Al Quşayr ★★★★ 7n 5 892,-
El Gouna ★★★ 7n 6 109,-
Sahl Hasheesh ★★★★★ 7n 6 684,-

Søk etter reiser til Hurghada

Kart

Hurghadaområdet

Reisemål i Hurghadaområdet

Andre reisemål