Lancaster Gate Hotel Hyde Park

Paddington, Storbritannia Flagget til Storbritannia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Luton (LTN): 59.8 km (1 hour 0 mins)
  • Flyplass London Heathrow (LHR): 24.8 km (38 mins)
  • Flyplass London Gatwick (LGW): 89.2 km (1 hour 21 mins)
  • Flyplass London Stansted (STN): 78.0 km (1 hour 21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Dette hotellet ligger i kort avstand fra Lancaster Gate, Queensway og Bayswater undergrunnsstasjoner og ligger innen rekkevidde fra Paddington stasjon, og tilbyr gjestene utmerkede togforbindelser over hele London, så vel som til Heathrow via Heathrow Express-tjenesten. Gjestene finner Hyde Park kun 200 meter unna, og det er 2 km til Oxford Street og Harrods, 2,5 km til Natural History Museum og 4 km til Buckingham Palace. Heathrow lufthavn ligger 30 km unna.

Hotellet ble bygget i 1861. Hotellet har 188 rom, inkludert 3 juniorsuiter, 14 enkeltrom og 155 dobbeltrom, som ligger på 8 etasjer og kan nås med heis. Flerspråklig personale i resepsjonen hjelper gjerne gjestene i resepsjonen hele døgnet. Innsjekking og utsjekking er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, oversettingstjenester, romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Ytterligere bekvemmeligheter inkluderer et strykejern og en buksepresse. En direkte telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og 1 røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert et treningsstudio og et spa.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Den røykfrie restauranten tilbyr høye stoler for barn. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé og lunsj serveres hver dag. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider