Hotel Don Gregory by Dunas

San Agustin, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Gran Canaria (LPA): 27.4 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette populære hotellet ligger i hjertet av turistsenteret, rett ved siden av sandstranden Playa de las Burras (ca. 2 km fra store Playa del Inglés). Det er et kjøpesenter med butikker, restauranter, kafeer og barer rett over veien fra hotellet. Offentlig transport er 100 meter unna. mens Gran Canaria flyplass ligger ca. 25 km fra hotellet.

Hotellet har 4 heiser og har 14 suiter og 229 dobbeltrom. Flerspråklig personale (engelsk, tysk, fransk) i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene (uten ekstra kostnad). Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Reisende med egen bil kan bruke parkeringsplassene (mot en avgift) (avhengig av tilgjengelighet). Ytterligere tjenester inkluderer en bilutleietjeneste, medisinsk hjelp, en overføringstjeneste, en alarmtjeneste og en vaskeritjeneste. Sykkeloppbevaring er tilgjengelig for gjestene. Det er også en sykkelutleietjeneste. Et kontorsenter med projektor, flippover, penner og kopimaskin er tilgjengelig.

Aircondition sørger for at rommene holder akkurat den rette temperaturen. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har sovesofa. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Utstyrt med telefon med direktenummer, flatskjerm-TV med satellittkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad), gir rommene mange måter for gjester å holde seg tilkoblet og underholdt. Et utvalg av puter sikrer et komfortabelt opphold. Badene har dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil og badekåper er tilgjengelig for daglig bruk. 7 rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har røykfrie rom.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet (uten ekstra kostnad). Et boblebad inviterer gjestene til å berolige musklene (mot en avgift), og en snackbar ved bassenget vil ta seg av sultne mager. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. De som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie kan nyte bueskyting på stedet. Golf er også tilgjengelig mot en avgift. Vannsportene som tilbys inkluderer vannfitness. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, yoga, aerobic og pilates. Ulike velværetilbud, som spa, badstue, dampbad, hammam, skjønnhetssalong, massasjebehandlinger og antialdringsbehandlinger tilbys mot en avgift. Tredjepartsoperatører tilbyr spa, badstue, dampbad, hammam, skjønnhetssalong, massasjebehandlinger og ayurvedabehandlinger. Et underholdningsprogram og levende musikk er også alternativer for underholdning.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Catering tilbys av en luftkondisjonert, røykfri bufférestaurant. All-inclusive tilbys som cateringalternativ. Spesialtilbud venter på all-inclusive-gjester – snacks samt et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Til frokost (kontinental og engelsk), lunsj og middag serverer gjestene seg selv på buffeen eller velger sine favorittretter fra à la carte-alternativene (til lunsj). Menyen byr også på glutenfrie måltider, vegetarretter, laktosefri mat og vegansk mat. Kokkene tilbereder deilige spesialiteter under åpent kjøkken.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider