Onix Liceo

Barcelona, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Barcelona (BCN): 15.3 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet har en utmerket beliggenhet i Barcelona. Bare noen få meter unna finner du Gran Teatre del Liceu, Las Ramblas, bydelene Barri Gòtic og El Born, katedralen, havnen og Palau Güell, samt viktige museer som Picasso og MACBA. Siden det ligger i sentrum av byen, er det godt knyttet til en rekke offentlige transporttjenester: i nærheten er det metrostasjonene Liceu og Drassanes (linje L3) og Parallel (linje L2), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya jernbanen stasjon og en rekke bussholdeplasser som betjener forskjellige linjer, inkludert bybusstjenesten, Nitbus natttjeneste, turistbussen, drosjer og Aerobus (direkte skytteltjeneste til Barcelona lufthavn). Stranden ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Barcelona lufthavn ligger ca. 12 km unna.

Hotellet har 7 enkeltrom og 38 dobbeltrom, som ligger på 5 etasjer og kan nås med 3 heiser. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer en garderobe, en bagasjeoppbevaringstjeneste og en safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. En peis skaper en koselig atmosfære. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen eller p parkeringsplassen (mot en avgift). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et myntvaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin. 2 konferanserom er tilgjengelig for forelesninger, presentasjoner og møter.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene har hårføner og telefon, som har dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. Komfortable solsenger er tilgjengelig på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, treningsstudio og solarium. Barna blir tatt godt vare på i barneklubben.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider