Hotel Antik

Praha, Tsjekkia Flagget til Tsjekkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Praha (PRG): 15.7 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette byhotellet ligger i en rolig og lys gate i Prahas historiske sentrum, ca. 200 m fra gamlebytorget og 800 m fra Václavplassen. Busstasjonen, t-banestasjonen og andre offentlige transportforbindelser er ca. 500 m unna. Praha jernbanestasjon ligger rundt 2 km eller en 5-minutters kjøretur unna, og Praha lufthavn ca. 20 km fra hotellet.

30 røykfrie rom er tilgjengelige for gjester i en 3-etasjes hovedbygning og en 4-etasjers tilleggsbygning. Dette hotellet har heis og en 24-timers resepsjon. Tjenester som bagasjeoppbevaring, safe og minibank sørger for et komfortabelt opphold. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Andre fasiliteter inkluderer et bibliotek. En garasje er tilgjengelig for parkering. Andre tjenester inkluderer barnevakt, medisinsk hjelp, transport, romservice, klesvask og en frisør. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert et treningsstudio og et spa.

Spisefasiliteter inkluderer et frokostrom og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider