Iberotel Casa Del Mar Resort

Hurghada, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Hurghada (HRG): 6.9 km (12 mins)

Gjesters vurdering

| 4,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt og hentet fra en ekstern informasjonsleverandør. Informasjonen i teksten kan avvike fra de faktiske forholdene på stedet.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Det klimatiserte ferieanlegget har 230 rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen er behjelpelig ved inn- og utsjekking. Blant anleggets fasiliteter finner du bagasjeoppbevaring, et vekslingskontor og en minibank. Gjestene kan surfe på Internett via WiFi (uten ekstraavgift). Overnattingsstedet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmete gjester. Ferieanlegget har fasiliteter tilpasset rullestolbrukere. Et supermarked og en suvenirbutikk og andre forretninger gir deg shoppingmuligheter. En hage gir ytterligere muligheter for avslapning og rekreasjon i det fri. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du et TV-rom og et lekerom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er en 24-timers sikkerhetstjeneste, på forespørsel barnevakt mot en ekstra kostnad, bilutleie, medisinsk assistanse, transport til/fra flyplassen, romservice mot en ekstra kostnad, en frisør og et myntvaskeri. Ved alle businessbehov hjelper forretningssenteret deg gjerne videre, og tilbyr en telefaks.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider