Harding Hotel

Dublin, Irland Flagget til Irland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Dublin (DUB): 15.2 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet har heis og har 52 rom. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Det er en rekke butikker også. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer bilutleie og klesvask. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Det er også et strykesett og en buksepresse. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV og Wi-Fi. Hårføner og telefon er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har røykfrie rom og røykerom.

Kveldsunderholdning inkluderer levende musikk.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé, en bar og en pub. Frokost og lunsj serveres hver dag. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider