Kairaba Blue Dreams Resort & Spa

Torba, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Bodrum (BJV): 27.0 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park
  • distance_city: 10000

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Strandhotellet ligger perfekt til i skråningen av en liten ås med utsikt over den praktfulle private stranden i Bodrum Bay. Avstanden til Bodrum sentrum er 9 km, mens Milas er ca. 40 km unna. Milas - Bodrum lufthavn ligger omtrent 25 km fra feriestedet.

224 røykfrie rom, inkludert 35 suiter og 188 dobbeltrom, ligger på 2 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene som er tilgjengelige i ferielandsbyen inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Komplekset har fasiliteter for rullestolbrukere. Det er en rekke butikker også. Eiendommen til komplekset har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, romservice (mot en avgift), vaskeriservice, frisør og hotellbuss. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Gjestene vil også finne tøfler på rommene. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Enten du trenger hvile og avslapning eller mer aktivitet, kan gjestene svømme noen lengder i et av de 4 utendørsbassengene, mens barna har et spesielt svømmeområde for dem. Bassengområdet inkluderer også et boblebad, en vannsklie og en bassengbar. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Komplekset tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert tennis, boccia, sandvolleyball, basketball og minigolf. En rekke idretter er tilgjengelige, inkludert vannsport som kanopadling, vannaerobic og aquafit. Mot en avgift kan gjestene også nyte vannski, vindsurfing, jetski, motorbåtturer, padlebåt, bananbåtturer og dykking. Ferielandsbyen tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Det finnes et velværeområde med spa, badstue, dampbad, hamam og solarium og mot en ekstra avgift spa og massasjebehandlinger. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer en barneklubb, levende musikk og en danseklubb.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. All-inclusive kan bestilles. Til frokost (kontinental), lunsj og middag serverer gjestene seg selv på buffeen eller velger sine favorittretter fra à la carte-alternativene (til middag). Glutenfrie måltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Komplekset tilbyr også snacks. For gjester er alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer inkludert.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider