Bilde av Polen

Polen

Polen er ett av våre nærmeste naboland. I de senere årene har Polen blitt et populær land å feriere i, ikke minst pga at landet har flere spennende og sjarmerende byer, men også fordi prisnivået er behagelig lavt.

Den korte flyreisen gjør de polske byene lett tilgjengelig for en storbyweekend.

Hyggelige polske byer

Med beliggenhet mellom øst og vest har Polen alltid spilt en sentral rolle i Europas historie. Dette er godt synlig i de polske byene som har vakre torg og bygninger fra middelalderen. De mest populære byene i Polen er Gdańsk som ligger ved Østersjøen, like ved nabobyene Sopot og Gdynia. Sopot har en flott, nesten hvit strand og er derfor et populært badested i sommermånedene. Universitetsbyen Krakow og hovedstaden Warszawa er ander populære byer.

Uteliv, restauranter og shopping

Uansett hvilken by du velger å reise til vil du finne bra uteliv og gode restauranter både av det lokale slag og med menyer fra store deler av verden. Her finnes en god blanding av trendy barer og kaféer, lokale puber og livlige nattklubber. I byene er det bra utvalg butikker av alle slag, både lokale småbutikker og eksklusive butikker med kjente merkevarer.

Kultur og historie

Polen er rik på kulturopplevelser med severdigheter og museer av alle slag. Historieinteresserte vil også ha interessante opplevelser lett tilgjengelig.

Søk etter reiser til Polen

Vær og klima

Prognose for Polen:

Fly + Hotell

Sopot ★★★★ 2n 952,-
Gdańsk ★★★ 2n 960,-
Gdynia ★★★ 2n 1 113,-
Warsaw ★★ 2n 1 139,-
Wrocław ★★★ 2n 1 219,-
Krakow ★★★ 2n 1 232,-
Poznań ★★★ 2n 1 249,-
Katowice ★★ 3n 1 712,-
Szczecin ★★ 3n 2 059,-
Kołobrzeg ★★★★ 3n 3 898,-

Søk etter reiser til Polen

Kart

Poland

Reisemål i Polen

Andre reisemål